Stille Andagt Ejby | Ejby Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Stille Andagt Ejby

Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 17:00 til kl. 17:30

Stille andagt … og fred

17.00 - 17.30

”Stille andagt” –  er meget enkelt og lever fuldkommen op til dets navn. For det handler nemlig om at nyde stilheden og roen i en lille halv times tid og så ikke så meget andet. Der er ingen musik og ingen sang – men blot ro – så man bare kan sætte sig ind i varmen, måske tænde et lys hvis man har lyst til det, tænke en tanke, måske bede en stille bøn for sig selv, eller måske blot være til stede, få et afbræk i en måske fortravlet hverdag. Der er ingen krav om at man skal være til stede samtlige 30 minutter – eller at man skal møde op til tiden. Man kommer når man vil og man går igen, når man har lyst. Det eneste der ligger fast, er at jeg som præst vil være til stede i kirken, og så kl. halv, vil afslutte det hele med at bede et fadervor og så lyse velsignelsen. Og det var så det. Stille andagt og fred. Det er det det handler om. Om dig og så stilheden og så ikke andet!

Vi holder Stille andagt efteråret og vinteren igennem hver anden torsdag i lige uger på skift i vores kirker med undtagelse af den 19. oktober i Balslev, der er en tirsdag.