Strikkecafé | Ejby Sogn

Mandag d. 14. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sognegården

Strikkecafé i Ejby - med start 11. oktober 2021

Ejby Menighedsråds strikkecafé indleder sin 5. sæson mandag den 11. oktober 2021 kl. 19.00.

Vores 4. sæson blev desværre lidt af en fuser pga. Corona, så jeg glæder mig ekstra meget til at se såvel gamle som nye deltagere i strikkecafeen.

Strikkecafeen blev oprindelig startet, fordi Ejby Menighedsråd gerne ville have, at de børn, der blev døbt i Ejby Kirke blev tørret med en dåbsklud, som de fik med hjem som et minde om dagen og til påmindelse om dåben og dens betydning. Der er indtil nu strikket langt over 100 dåbsklude.
Aktiviteterne er blevet udvidet – udover dåbsklude bliver der bl.a. strikket ”lommevenner” og små ”trøstedyr”, halstørklæder til hjemløse og små tæpper, der skal ligge i Ejby Kirke til udlån under kirkelige handlinger. Ingen skal fryse i kirken!

Udover dåbsklude, ”lommevenner/trøstedyr” og små tæpper, vil man kunne strikke (eller hækle) andet, som vi kan glæde andre med. Jeg er f.eks. siden sidst blevet bekendt med, at bl.a. Rigshospitalets intensive børnehjerteafdeling meget gerne vil have strømper, vanter og små tæpper.

Kort sagt er der rigtig mange, vi kan glæde med det, vi laver.

Menighedsrådet har besluttet, at strikkecafeen i Ejby Konfirmandstue holder åbent den 2. mandag i månederne okt. 2021 til marts 2022 i tidsrummet fra kl. 19.00 – 21.30.

Det er gratis at deltage i strikkecafeen.

Menighedsrådet afholder udgifterne til garn og opskrifter. Midt på aftenen holder vi en pause, hvor vi får kaffe/te og en bid brød.

Der er ingen særlige krav til strikke-/hæklefærdigheder – vi hjælper hinanden, og der er plads til alle. Vi starter og slutter med en sang fra Højskolesangbogen – vi har det i det hele taget rigtig hyggeligt.

Ejby Menighedsråd håber igen i år at se mange i strikkecafeen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive skrevet op til strikkecafeen, er du meget velkommen til at kontakte Anna Marie Gren – enten pr. tlf.: 2966 4073 eller pr. mail: am@gren.dk.

Anna Marie Gren