Ældreklubben | Ejby Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Ældreklubben

Dato
Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 14:30 til kl. 16:30
Sted
Sognegården

Hver onsdag i de ulige uger fra klokken 14.30 – 16.30 mødes 50 -70 ”ældre”.


 

Det siges undertiden, at ”Elvis has not left the building”. Det betyder vist noget I retning af, at man nogen steder stadig kan høre hans sange sunget, som om han var tilstede. Nikolaj Jessen er en af de sangere, som synger som Elvis, og det siges, at selv gamle Elvis-fans kan blive snydt og forledes til at tro, at det kongen selv, de lytter til. Nikolaj Jessen kommer i ældreklubben onsdag d. 19. januar kl. 14.30. Og mon ikke man kan sjæle med på et nummer som: Love me tender, love me dear…

Den ”rigtige” Elvis hed Elvis Aaron Presley og blev født 8. januar 1935 i MississippiUSA, og ville derfor i dag lige netop være blevet 87 år. Og helt sikkert stadig i stand til at fortrylle med sin stemme, hvis han ikke var død alt for tidligt – som kun 42 årig og på toppen af sin karrriere.

 ÆLDREKLUBBEN ved Balslev-Ejby kirke holder til I Sognegården (konfirmandstuen) Nørregade 97. Der er program hver anden onsdag (ulige uger) i vinterhalvåret. Alle er velkomne, der betales for kaffe/kage.

Vi er nu et nyt team, som skal hjælpe Jens præst med at gennemføre disse onsdage. ”De gamle” har valgt at gå på pension, men hjælper os her det første halvår, og det er vi glade for. Vi nye er: Hanne Fejer, Elise Henriksen, Annette Hansen og Karen Rose. Vi er blevet taget godt i mod.