Koncert Søren Østergård Pedersen Kvartet | Ejby Sogn

Koncert Søren Østergård Pedersen Kvartet

Søndag d. 27. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 19:30

Ejby Menighedsrådet harinviteret Søren Østergård Pedersens kvartet. Søren er lokal og bor nede ved Wedellsborg.

Han er en af landets fineste kontrabassister og medvirker på flere prisnominerede CD’er.

Den særdeles velspillende trompetist Asbjørn Storm Kamban er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense.

Simon Krebs er med sit drømmende guitarspil kåret som Årets Fynske Jazzmusiker 2009.

Sune Rahbek spiller i forskellige konstellationer, der spænder fra den moderne danske folkemusik med bandet “Helene Blum & Harald Haugaard band”, over diverse rock/popbands, til det hæsblæsende conamore projekt “Weather Report Project”.

Vi håber på en aften med enestående musikalske oplevelser.