The Filmklub - i Ejby | Ejby Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

The Filmklub - i Ejby

Dato
Torsdag d. 10. februar 2022, kl. 19:00
Sted
Konfirmandstuen

Jesus går til Hollywood - The Filmklub – i Ejby

Program for filmklubben - vinteren 2022.

Ejby konfirmandstue – første gang torsdag den 13. januar.

Så vender filmklubben endelig tilbage efter en lille julepause - og jo, det bliver atter med en række spændende, specielle, smukke og ikke mindst tankevækkende film, som alle har et eller andet på hjerte, men som vi måske ikke nåede at se, dengang den gik i den lokale biograf.

Nu er muligheden der så igen for at få indhentet det forsømte. Pt. kan vi grundet licens aftaler ikke offentliggøre filmens titler endnu, men kan dog fortælle om at filmene bl.a. handler om en ung mand, der skal læse historier op for en ældre kvinde, med fatale følger. Vi skal også møde en vildt begavet videnskabsmand, som pludselig oplever at blive rullet ind i en verden, som han aldrig havde drømt om igen med fatale følger.

Og måske skal vi møde en afdød mand, som har en baggrunds historie, som kan fortælle os sandheden om, hvorfor han sagde nogle ganske bestemte ord lige før han døde og meget, meget mere. Men alt dette vil først blive afsløret i løbet af vinteren.

Så hent et program første gang du kommer i filmklubben, eller se på vores Facebook og hjemmeside.

Datoerne for de kommende filmaftener er torsdag den 13. januar, torsdag den 10. februar og torsdag den 24. marts, alle gange kl. 19:00 og så indtil filmen er færdig. Det koster ikke noget at være med, men man kan købe kaffe og kage for 25 Kr. Vel mødt i filmklubben.