Ulvetimegudstjeneste - for børn og barnlige sjæle | Ejby Sogn

Ulvetimegudstjeneste - for børn og barnlige sjæle

Onsdag d. 23. februar 2022, Kl. 16:30 til kl. 18:15
Jens Rothmann
10 kr for voksne

Anderledes gudstjeneste for børnefamilier
med efterfølgende spisning og hygge.

Ejby kirke og konfirmandstue.Torsdag d. 23. februar 2021 kl. 16:45

Så er det atter tid til en omgang Ulvetimesgudstjeneste i Ejby kirke, en familiegudstjeneste som særligt henvender sig til børn, forældre og bedsteforældre.

Vi kalder dem for ”Ulvetimegudstjenester”, fordi at de ligger på en hverdag fra kl. 16:45 til ca. 18:00, lige præcist i det tidsrum som normalt for børnefamilier kan være meget fortravlet.

Men fortravlet behøves det ikke altid at være: Tag en slapper fra madlavningen!

Kom til et kort børnevenligt ”fortælle(fri)kvarter” i kirken hvor der bagefter, vil der blive serveret spaghetti for hele familien.

Vi starter som altid i kirken hvor præsten fortæller en lille historie og vi synger nogle sange. Bagefter går vi så alle over i konfirmandstuen i Ejby og spiser spaghetti med kødsovs som aftensmad.

Arrangementet er for alle børnefamilier, men bedsteforældre er også hjertelig velkomne. Mad og saftevand er gratis for børnene, mens det koster 10 kr. for voksne at spise med.