Strikkecafé | Ejby Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Strikkecafé

Dato
Mandag d. 10. april 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted
Konfirmandstuen

Strikkecafé – Ejby

Ejby Menighedsråds strikkecafé indleder sin 6. sæson mandag den 10. oktober 2022 kl. 19.00 i Ejby Konfirmandstue.

Strikkecafeen blev oprindelig startet, fordi Ejby Menighedsråd gerne ville have, at de børn, der blev døbt i Ejby Kirke, blev tørret med en dåbsklud, som de fik med hjem som et minde om dagen og til påmindelse om dåben og dens betydning.

Der blev hurtigt strikket over 100 dåbsklude, så vi har udvidet aktiviteterne. Udover dåbsklude bliver der bl.a. strikket

”lommevenner” og små ”trøstedyr”, halstørklæder til hjemløse og små tæpper, der skal ligge i Ejby Kirke til udlån under kirkelige handlinger.

Ejby Menighedsråd vil gerne have os til at lave noget til en julebazar og Balslev Menighedsråd mangler små strikkede/hæklede bolde og fingerdukker til babysalmesang.

Hvis du hellere vil strikke eller hækle noget helt andet, kan det sikkert også lade sig gøre. Eneste krav er, at det skal være noget, vi kan glæde andre med, og der er mange, som med glæde tager imod de ting, vi strikker eller hækler.  

Strikkecafeen i Ejby Konfirmandstue holder åbent den 2. mandag i månederne okt. 2022 til marts 2023 i tidsrummet fra kl. 19.00 – 21.30.

Det er gratis at deltage i strikkecafeen. Menighedsrådet afholder udgifterne til garn og opskrifter. Midt på aftenen holder vi en pause, hvor vi får kaffe/te og en bid brød.

Der er ingen særlige krav til strikke-/hæklefærdigheder – vi hjælper hinanden, og der er plads til alle.

Vi starter og slutter med en sang fra Højskolesangbogen – vi har det i det hele taget rigtig hyggeligt.  

Ejby Menighedsråd håber igen i år at se mange i strikkecafeen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig strikkecafeen, er du meget velkommen til at kontakte Anna Marie Gren – enten pr. tlf.: 2966 4073 eller pr. mail: am@gren.dk.

Anna Marie Gren