Foredrag med Kristian Leth - Brenderup kirke | Ejby Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag med Kristian Leth - Brenderup kirke

Dato
Torsdag d. 2. november 2023, kl. 19:00
Sted
Brenderup kirke

De8Kirker – spændende foredrag 

2. november: Kristian Leth om ”Verdens vigtigste bog”.  

De8Kirker, som er et samarbejde mellem Gelsted-Tanderup, Fjelsted-Harndrup, Balslev-Ejby og Brenderup-Indslev, har spændende foredrag på programmet til efteråret. 

Den 2. november kommer Kristian Leth til Brenderup Kirke kl. 19.00, hvor han vil fortælle om ”Verdens vigtigste bog”. 

Kristian er forfatter, radiovært, musiker og meget mere, men han er nok mest kendt fra radioprogrammet ”Bibelen Leth fortalt”, hvor han gennemgår Bibelen og dens betydning. 

I dette foredrag forklarer han, hvorfor Bibelen er så vigtig, og hvordan den påvirker os alle sammen, vores dagligdag, vores omgivelser og vores forståelse af os selv i verden. Via nedslag i bibelske historier bliver alt fra fundamentalisme til universalisme og – ja – selv ateisme forklaret som videreudviklinger af tendenser i kristendommen med rod i netop Bibelen. Samtidig trækker Kristian tråde tilbage til det, der kom før, sådan at vi forstår, hvor radikale vores almene, overleverede ideer i virkeligheden er. Hvordan forstår man Bibelen og kristendommen i en større kontekst? 
Hvad er det for et øjeblik i menneskehedens historie, vi lever i? Og hvor er vi på vej hen, når Bibelen måske ikke fylder lige så meget, som den har gjort før? 

Alle er velkomne. Gratis adgang.