Ældreudflugt | Ejby Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Ældreudflugt

Dato
Tirsdag d. 19. september 2023, kl. 11:00

Ældreudflugt 2023  ”En eftermiddag i Mariehaven”
Gensyn med familien Engelbrecht    

Så er det atter tid til den årlige udflugt for pensionister og efterlønsmodtagere i Balslev og Ejby sogne. Og i år gør vi det utraditionelle, at vi vender tilbage til en af de største succeser, ældreudflugten har haft igennem tiden; nemlig et besøg hos familien Engelbrecht i Ansager. 

Vi var sidst på besøg i 2008 – og siden den gang, - har vi fået adskillige opfordringer til at gentage dette besøg. Så derfor, ja så har vi altså lavet en ny aftale med Helge Engelbrecht og hans familie. Han kunne faktisk stadig huske os og glæder sig meget til at se os igen.   Familien Engelbrecht har Musikgalleriet i Ansager i Jylland.

 Stedet kender vi faktisk godt i forvejen: For i baghaven har familien nemlig også koncertstedet Mariehaven, hvor ikke mindst Helge og hans band Neighbours, har været vært for en lang række syng-sammen arrangementer i tv. 

Når vi kommer forbi Musikgalleriet den 19. september, så bliver vi modtaget af Helge Engelbrecht og hans hustru Rie, som vil byde velkommen og så få vi ellers en skøn blanding af foredrag og fortælling og musik og fællessang.   

På et tidspunkt så serveres der så kaffe og hjemmelavet kage og inden vi fortsætter med musik, sang og fortælling, så får vi også mulighed for at besøge Englehuset, der var Helges nu afdøde mors meget spændende bolig, samt Mariehaven, og stedets egne udstillinger af billedkunst og jydepotter og meget, meget mere.  

Alt i alt er vi på besøg os familien Engelbrecht hele eftermiddagen. Derefter vil vi så drage hjemad igen, og måske hvis tiden og humøret stadig er til det, besøge en af de omkringliggende spændende kirker på hjemvejen. 

Turen vil ca. tage omkring 6-7 timer i alt og der vil som altid være forfriskninger ombord på skuden, både på turen ud og turen hjem.   

Vi skal på denne tur køre i dobbeltdækkerbus og der vil være plads til ca. 65 personer. Turen koster i alt ligesom de foregående år 250 kr. pr. deltager.

TILMELDING: senest søndag d. 8. september. kl. 12:00, hos Jens Rothmann, Nørregade 97 i Ejby. Der kan betales med MobilePay.   

Vel mødt og på gensyn! Menighedsrådene